O projekte

Podnikateľský nápad roka je projekt, ktorý oceňuje najlepšie podnikateľské nápady a pomáha k ich úspešnej realizácii.

NEWSLETTER:

Chcete dostávať zaujímavé novinky z podnikateľského prostredia priamo do vašej e-mailovej schránky? Prihláste sa na odber nášho newslettera.

Víťazi súťaže Podnikateľský nápad roka 2012

20.06.2012  |  Autor: ADMIN  |  Kategória: Tlačové správy

Podnikateľský nápad roka má svojho víťaza. Dvojica mladých podnikateľov z Piešťan – Daniel Minárik a Jozef Štefanka, zvíťazila s projektom RBi. Druhú cenu si odniesli autori projektu žuvačiek pre psov ChewChew, Peter Mičuda a Ján Lihocký zo Zvolena. Na treťom mieste sa s projektom Biochar umiestnil Milan Brdársky z Revúcej. Víťazi získali pre svoj projekt RBi hlavnú cenu súťaže – reklamnú kampaň v hodnote 100 tisíc EUR pre svoj podnikateľský nápad roka. Porota vyberala z takmer tristo prihlásených. Viac

Slovensko hľadá biznisstar je vo finále